7 Kasım 2016 Pazartesi

Erkeklerin Gömlek Ve Ceketlerine Göre Kravat Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Hiç yorum yok :

 Erkeğin Süsü Kravatlar

            Sevgili okuyucularımız bugün ki konumuz erkeklerin kravat seçimleri. Bazı beylerimize göre kravat takmak kötü de olsa mecburen her erkek bir şekilde kravat takmak zorunda kalıyor. Örneğin şirkette çalışan ve her gün kravat takmak zorunda kalan beyler için bu yazıyı okumak çok işinize yarayacak. Peki, Erkeklerin Gömlek Ve Ceketlerine Göre Kravat Seçimi Nasıl Olmalıdır

             Kravat seçimlerimiz gömleğe cekete hatta pantolonla bile uyumlu olmalı, her çeşit şekilli bir sürü kravatlar var en çok kullanılan ve benim de en çok beğendiğim kravat gömlek ve ceket uyumu beyaz gömlek siyah kravat uyumudur.

            Aslında çok fazla kafanızın karışacağı bir olay yok, kravat seçimiz kişiliğinizi yansıtır. Renkli bir kişilikseniz kravat seçiminiz de renkli veya desenli olur. Eğer daha ağır bir kişiliğiniz varsa daha sade renkte ve düz kravatlar seçerseniz bu da sizin dışarıya karşı kişiliğinizi gösterir yeter ki doğru tonları bulun.



             Özel zamanlarınız da kesinlikle yapmaktan kaçınacağınız en önemli konu, basit görünümlü, kumaş derecesi düşük kravatları kullanmanızı önermiyoruz. Diğer bir kravatta çok parlak kumaşa sahip düz kravatları kullanması da zordur. Ama mat kumaşlı kravatlar kıyafetlerinizle bütünleşir.

             En önemli ve kurtarıcınız olan beyaz gömlek her erkeğin dolabında bulunması gereken önemli bir kurtarıcıdır. Beyaz gömlekle her türlü kravatı bağdaştırabilirsiniz ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi beyaz gömlek siyah kravat en çok kullanılan ve yıllarca devam edecek olan en güzel kombindir kesinlikle.

            Fakat beyaz gömleğe desenli kravat, renkli kravatlar da uyumlu olur ve göze batmaz. Siyah cekete renkli kravatlar, lacivert cekete kendisinin rengiyle uyumlu bir kravat tercih edilmelidir. Son olarak en büyük tavsiyem yukarı da söylediğim gibi kravat seçimleriniz içinizi yansıtır.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder